Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Projecció documental “Hay una puerta ahí” i debat-col·loqui

  • 17 d’abril de 2024

El dijous 25 d'abril a les 17:30 en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia i Logopèdia es projectarà el documental “Hay una puerta ahí” (l'Uruguai, 2023) i, a continuació, es desenvoluparà un col·loqui debat que comptarà amb la participació d'Enric Benito Oliver, doctor en medicina i màster en cures pal·liatives.

Enric Benito va ser coordinador de la Unitat de Cures Pal·liatives de l'hospital Verge de la Salut i de l'hospital Joan March a l'illa de Mallorca entre 1999 i 2009. També va coordinar el Programa Autonòmic de Cures Pal·liatives de les Illes Balears entre 2010 i 2017 i va ser coordinador del Grup d'Espiritualitat de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives (SECPAL) entre 2006 i 2015. És membre d'Honor de la SECPAL des de 2014.

L'entrada és lliure fins a esgotar aforament.

Addicionalment, durant el matí, en el Saló d’Actes de la Facultat d’Infermeria i Podologia, es desenvoluparà des de les 12:00 la conferència impartida per Enric Benito sobre “Actituds Professionals en la Cura: hospitalitat, presència i compassió”.

Imatges: