Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

II Jornades de Joves Investigadors. Investigació en infància i adolescència per a la promoció de la salut

  • 3 de novembre de 2021
Image de la noticia

El pròxim 17 de novembre tindrà lloc la II Jornada Internacional per a Joves Investigadors: investigació en infància i adolescència per a la promoció de la salut. Se celebra en línia i la participació és gratuïta.

Es tracta d'una activitat organitzada per la Societat Científica “Red Infancia”, col·lectiu format per experts en psicologia clínica i de la salut infantojuvenil, en col·laboració amb la Universitat de València.

L'esdeveniment, que es desenvoluparà en línia, té com a objectiu la formació contínua del personal investigador en les primeres fases de la seua carrera universitària. El programa inclou quatre conferències internacionals i dues taules redones.

Les conferències abordaran en primer lloc la Investigació transcultural en xiquets i adolescents de la mà de la Dra. Cecilia Essau (University of Roehampton, el Regne Unit ), en segon lloc, el Dr. Matti Cervin (Lund University) qüestionarà com els models multidimensionals poden ajudar en psicopatologia. En tercer lloc, la Dra. Maite Garaigordobil (Universitat del País Basc) presentarà les seues experiències sobre intervencions basades en el joc cooperatiu i creatiu, avaluant els seus efectes en el desenvolupament infantil. I finalment, la Dra. Jill Ehrencheich-May (University of Miami, els EUA) analitzarà els tractaments transdiagnósticos en xiquets i adolescents, coneixent les seues innovacions, limitacions i noves direccions.

Les dues taules redones inclouen temàtiques de gran actualitat. D'una banda, una taula sobre temperament infantil, inclinació i estils de criança amb grans professionals com la Dra. Victoria del Barrio, Dra. Purificació Sierra i Dra. Esther Calvete. I d'altra banda, la taula sobre vincles de parella en la joventut: de l'amor romàntic a la violència amb la col·laboració de la Dra. Victoria Ferrer, la Dra. Inés Lovelle i el Dr. Manuel Casado.

Aquestes Jornades són finançades per la Generalitat a través de les Subvencions per a la organització i difusió de congressos, jornades i reunions científiques, tecnològiques, humanístiques o artístiques de caràcter internacional (AORG21).

Llista d'enllaços:

Imatges: