Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants de Grau

 Resultats de la preinscripción

Una vegada coneguts els resultats, si no has estat admès/a en la primera opció de titulació que sol·licitares, se t'adjudica un nombre d'ordre en la llista d'espera.

Si has estat admès/a en segona o successives opcions, si no vols perdre la plaça assignada, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions que et marque el centre que imparteix la titulació. Si no ho fas així, s'entendrà que renuncies a la plaça.

Funcionament de les llistes d'espera 2019

Les llistes d'espera no són presencials, cada adjudicació es publica en la web de la Universitat, les persones interessades comprovaran individualment el resultat, per la qual cosa és necessari que estigues pendent de les dates de les crides: les adjudicacions de plaça als estudiants que estiguen en llista d'espera es realitzaran el 22, 25 i 30 de juliol.

Si estàs en llista d'espera i t'interessa obtenir plaça, has d'accedir al portal web de la Universitat de València i confirmar en cadascuna de les titulacions en les quals estàs en llista d'espera, el teu interès per continuar en ella, així podràs participar en les adjudicacions de plaça de les següents crides.

La data límit de confirmació per a la crida del 30 de juliol serà el 29 de juliol fins a les 24 hores.

Avís: En el cas que no realitzes aquesta confirmació, el programa t'exclourà automàticament dels llistats, amb la qual cosa, perdràs l'opció de ser admès/a en eixa titulació, i RECORDA: has de confirmar per cadascuna de les crides el teu desig de continuar en llistes d'espera.

Si t'assignen una plaça de la llista d'espera, hauràs de consultar la web del centre en el que has estat admès/a per informar-te de la data de matrícula. Si ja estàs matriculat/da, anul·laràs la matrícula inicial abans d'anar a matricular-te en la nova plaça assignada per la llista d'espera, i així tantes vegades com sigues admès/a en una titulació que, per orde de preferència estiga abans que l'assignada per preinscripció.

Si has realitzat reclamació al resultat de la preinscripció, has de consultar les notes de tall en les diferents crides i comprovar si obtindries plaça amb la teua nota d'accés (ja que el resultat de la reclamació no es reflectirà en les llistes d'espera), si és el cas, hauràs de dirigir-te, amb la resolució rebuda, a la secretaria del centre en el qual s'impartisca la titulació.

Facultat de Psicologia. Curs 2019-2020.

Titulacions de Grau de Psicologia i Logopèdia

 

Admesos llistes d'espera Data Matrícula Lloc

1er cridament. 22 de juliol

23 i 24 de juliol

Matrícula On-line

2n cridament. 25 de juliol

26 i 29 de juliol

3r cridament. 30 de juliol

31 de juliol

 

Anunci exclusiu per a la Facultat de Psicologia

En cas de quedar vacants després de la tercera crida, les places s'oferiran a les persones de la llista d'espera que hagen manifestat el seu interès mitjançant sol·licitud general, presentada des del dia 2 fins al 5 de setembre (fins a les 14 hores) a la secretaria de la Facultat de Psicologia o per correu electrònic a fac.psicologia@uv.es.

L'adjudicació d'aquestes places es realitzarà per rigorós ordre de llista d'espera.

Aquesta crida es farà individualment, per telèfon, a qui li corresponga la vacant per ordre de nota.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies