Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Image de la noticia

Aquest 12 de juliol va tindre lloc la Cerimònia de Graduació de la XV Edició del Màster WOP-P a la Universitat de València que va tindre lloc en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia i Logopèdia.

La cerimònia va estar presidida pel degà de la facultat Dr. Antonio Ferrer, juntament amb el professor i coordinador general del màster, Dr. Vicente Martínez Tur, la coordinadora de València Dra. Núria Tordera, el catedràtic emèrit Dr. José María Peiró i la professora de metodologia del màster Dra. Inés Tomás. Els cinc van dedicar paraules de reconeixement i de bons desitjos per al futur a tot l'alumnat graduat.

Durant la sessió es va entregar un diploma de record a l'alumnat i l'estudiant Alicia Swanepoel, en representació dels egressats, va realitzar una intervenció en què es van recordar els moments viscuts al llarg dels dos anys del màster i es va agrair l'esforç i dedicació de professorat i companys. Es va projectar igualment un vídeo amb una recopilació dels millors moments viscuts durant el període del màster per part del grup d'estudiants.

Finalment, els estudiants i el professorat que va assistir a la cerimònia van compartir un esmorzar en la cafeteria de la facultat per a celebrar conjuntament la graduació.

Imatges: