Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Porta de la Facultat

La biblioteca de Psicologia-Esport se suma a la celebració del dia internacional del llibre

  • 10 d’abril de 2019
dia del libro

Des del dia 10 al 17 d'abril, la biblioteca de Psicologia-Esport se suma a la celebració del dia internacional del llibre, amb l'elaboració de dos vídeos recomanant dues obres la lectura de les quals ha impactat tant en el personal de la biblioteca com d'algun dels membres del PDI de la Facultat

Des del dia 10 al 17 d'abril, la biblioteca de Psicologia-Esport se suma a la celebració del dia internacional del llibre, amb l'elaboració de dos vídeos recomanant dues obres la lectura de les quals ha impactat tant en el personal de la biblioteca com d'algun dels membres del PDI de la Facultat (“Les riques hores de Jacominus Gainsborough de Rébecca Dautremer “i 21 lliçons per al segle XXI de Yuval Noah Harari ).

https://youtu.be/2z_j_sjafSM

https://youtu.be/FhEZlKK91Xo


Es durà a terme un sorteig del llibre “Les riques hores de Jacominus Gainsborough” de Rébecca Dautremer, entre aquelles persones que dipositin en l'urna, habilitada a aquest efecte al tauler de prèstec, una desiderata d'una obra de l'àmbit de l'esport, la psicologia o la logopèdia que li interessaria o agradaria que formés part de la col·lecció de la biblioteca.
El personal  ha col·laborat molt activament en l'elaboració de dos grans cartells al·lusius a l'efemèride, les bases del concurs i una petita exposició dels fons bibliogràfics que s'han considerat interessants per la seva temàtica, la seva relació amb el cinema, la novel·la…etc.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies