University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Jornada informativa a la UV: Marie Sklodowska-Curie Postdoctoral Fellowships 2024

  • February 22nd, 2024
Jornada informativa a la UV: Marie Sklodowska-Curie Postdoctoral Fellowships 2024

Lloc: Facultat de Dret, Sala de Graus. Data: 6 de març de 2024

La propera convocatòria de les beques postdoctorals Marie Sklodowska-Curie (MSCA PF) obrirà el termini el 10 d’abril de 2024. Amb l’objectiu de encoratjar el personal investigador de la Universitat de València, la Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació ha organitzat una jornada informativa que tindrà lloc el 6 de març de 2024 a les 12.00 h. a la Sala de Graus de la Facultat de Dret (Campus de Tarongers).Póster jornada MSCA UV

La jornada serà inaugurada per Joel González, Delegat de la Rectora per a accions estratègiques de recerca, qui també ens presentarà el segell HRS4R; tot seguit, Rosa García Pérez, experta MSCA de la Secció d’R+D+I Internacional UV, informarà dels aspectes generals de la convocatòria i donarà les claus per a la preparació d’una proposta d’èxit. A continuació, els IP dels projectes Imagine (if) Platforms. European Progressive Parties and the Digital Commons. Mapping Ideologies and Practices. Comparing Political Imaginaries. Measuring Societal Impacts (IMDIGICOMM) i Investigation into reasons for drinking among adolescents and young adults: a gender perspective (OH-GENDER), juntament amb els seus supervisors, parlaran de les seues experiències com a beneficiaris d’una beca postdoctoral MSCA. Finalment, la Dra. Maja Wrzesien, professora del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics i avaluadora de propostes MSCA, oferirà el punt de vista de l’avaluadora de les propostes MSCA PF. En acabar la jornada, hi haurà un espai dedicat a les preguntes dels participants.

Les persones interessades poden consultar el programa i fer la inscripció online fins al 5 de març a les 20.00 h. mitjançant els enllaços següents: