BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

La Biblioteca de Psicologia i Esports presenta l'eina “On publicar” en Accés Obert.

  • 26 d’abril de 2021
Facultat de Psicologia i Logopèdia
Facultat de Psicologia i Logopèdia

La Biblioteca de Psicologia i Esports presenta l'eina “On publicar” en Accés Obert per als investigadors de les àrees de Psicologia, Logopèdia i Esports.

A l’eina “On publicar” es pot consultar el llistat les revistes de les àrees de Psicologia, Logopèdia i Esport  amb descomptes a les taxes de publicació  (APCs) a conseqüència d’acords subscrits per la Universitat de València. Estan classificades per categories JCR  i SJR (2019) incloent-hi quartils, posicions en altres categories, factor d’impacte i índex h. (per a accedir és necessari l'usuari i contrasenya UV).

En el llistat trobarem les revistes de l'editorial Cambridge, amb la qual la biblioteca ha subscrit un acord per a publicar en obert.

Aquesta eina s'uneix a l'elaborada per la Biblioteca de Ciències de la Salut , a l’elaborada per la Biblioteca de Ciències Socials,  i a l'elaborada per la Biblioteca de Ciències, que ajuden els investigadors a conéixer les revistes de les seues àrees amb factor d'impacte que no demanen taxes per publicar.

Recordeu que la informació sobre investigació la trobareu en el nostre portal de “Suport a la Investigació”.