BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Nova subscripció a la base de dades “National Theatre Collection”

  • 13 de març de 2023
Base de dades National Theatre Collection

La Col·lecció del Teatre Nacional (National Theatre Collection)  dona vida a l'escenari mitjançant l'accés a vídeos en alta definició de produccions de talla mundial que ofereixen una visió significativa dels estudis sobre teatre i interpretació.

A través d'una col·laboració amb el National Theatre del Regne Unit, aquesta col·lecció ofereix una gamma de recursos digitals d'interpretació mai abans vistos fora de l'arxiu del National Theatre.

Accedisca a suplements únics de les produccions filmades.

National Theatre Collection ofereix als estudiants un accés en línia equitatiu a les produccions teatrals de major qualitat disponibles, reproduint el més fidelment possible l'experiència escènica des del cor de Londres. Les representacions de primera classe i el material d'arxiu complementari serveixen de suport a l'ensenyament del professorat i a l'estudi del teatre per part dels estudiants, tant en l'escenari com en la producció i el disseny entre bastidors.

Alexander Street fa costat als estudiants amb una plataforma accessible que inclou transcripcions sincronitzades i una funció de "enviament al mòbil" que facilita l'accés dels estudiants als continguts i la seua participació en ells.

Es pot accedir a aquesta base de dades des de: