BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

El Servei de Biblioteques i Documentació s'uneix a la Declaració Conjunta per al manteniment de les col·leccions d'informació científica.

  • 3 de juliol de 2020
UNIRIS
UNIRIS

La Mesa de Consorcis i Grups de Compra espanyols, integrada per CBUG, CBUA, BUCLE, Madroño, CSUC, UNIRIS, G9, REBIUN i CSIC manifesta el seu agraïment al suport que les editorials científiques han oferit a les institucions acadèmiques i científiques del nostre país, oferint alguns dels seus continguts i col·leccions durant la crisi sanitària global.

No obstant això, preocupada pel desafiament econòmic que suposarà en les nostres institucions la crisi de la COVID-19 i el repte de mantenir els nivells d'informació científica que hui oferim a les nostres institucions, ha elaborat una Declaració conjunta que faran arribar a tots els editors amb els quals mantenen una relació comercial.

La finalitat d'aquesta Declaració és la de manifestar l'enorme preocupació existent davant el desafiament pressupostari que la crisi sanitària de la COVID-19 està produint en les institucions representades en la Mesa.

El Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València és membre del grup de compra UNIRIS des de l'any 2000.

Text complet de la Declaració.