BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Hi ha 3 maneres de connectar-se per a poder accedir als recursos electrònics (revistes, llibres, bases de dades) que formen la col·lecció de la Universitat de València:


1. Des de qualsevol ordinador propi de la Universitat de València (biblioteca, sales d'estudi, despatxos, sales de formació, etc.)


2. Connectant a la xarxa wifi de la Universitat (Eduroam) des de qualsevol dispositiu mòbil (portàtil, tableta, telèfon…)

Per a açò cal tenir correu de la Universitat de València o d'aquelles institucions o universitats que participen d'aquesta xarxa:

  • Si eres membre de la Universitat de València cal posar en el camp usuari el correu complet de la teua entitat (usuario@universidad.es) i com a contrasenya la vinculada a aquest correu.
  • Si eres d'una altra institució membre de la xarxa (RedIRIS, Eduroam etc.) cal posar en el camp usuari el correu complet de la teua entitat (usuario@universidad.es) i com a contrasenya la vinculada a aquest correu.

Instal·lador d'eduroam

3. Des de fora de la Universitat: per mitjà de connexió per xarxa privada virtual o VPN: per a açò cal instal·lar en el teu ordinador la VPN (Xarxa Privada Virtual).