Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

Social box PANLAB HARVARD APPARATUS
Caixa d'interacció social per a ratolí
Marca: Social box PANLAB HARVARD APPARATUS
Tipus: Equip

Equip dissenyat per a realitzar les proves d'interacció social en ratolins.

Descripció

Aquesta prova permet al subjecte experimental explorar lliurement un congènere desconegut en la seua gàbia o en un ambient neutral. L'exploració social es mesura pel temps que passa el subjecte experimental al voltant del congènere, així com per la quantitat i duració dels comportaments que componen la interacció social (per exemple, ensumar, seguir, empolainar, mossegar, muntar, lluitar, etc.). El comportament d'evitació social s'utilitza en una àmplia varietat de models, per exemple, per a avaluar l'ansietat per neofòbia i els comportaments similars a la depressió. Aquesta caixa social proporciona un entorn experimental ideal per a fer tasques d'interacció social.

La caixa està dividida en tres compartiments interconnectats. Hi ha portes corredisses disponibles per a confinar a l'animal en un compartiment específic durant la prova. En la caixa es poden col·locar dos recintes de reixeta que contenen animals "estranys", la qual cosa permet una interacció pròxima amb l'animal provat (així com protecció en cas que un d'ells manifeste un comportament agressiu fort).

Aplicacions pràctiques
  • La prova d'interacció social per parelles proporciona un paradigma popular i estàndard per a estudiar el comportament social general.
Certificacions de qualitat

Certificat ISO 9001

Condicions d'ús

Reservar l'equip i la sala.

Estructura/es UV que ho gestiona
Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE)