Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

Place preference box PANLAB
Caixa de preferència de plaça
Marca: Place preference box PANLAB
Tipus: Equip

Equip dissenyat per a realitzar l'avaluació automatitzada de la preferència de lloc condicionada i l'aversió en rosegadors.

Descripció

La caixa experimental consta de dos compartiments de metacrilat de la mateixa grandària interconnectats per un corredor gris central. Els compartiments es poden diferenciar tant per senyals visuals com tàctils: el color de les parets de cada compartiment (blanc o negre) i la textura dels sòls (llis o rugós). La caixa està proveïda de parets frontals transparents que poden cobrir-se amb tapes opaques extraïbles (incloses). Es proporcionen portes corredisses d'accionament manual per a gestionar l'accés als dos compartiments des del corredor.

La caixa experimental es pot subministrar amb o sense sistema automàtic de detecció de la posició dels animals. La detecció automàtica de la posició dels animals pot realitzar-se mitjançant un sistema de transductor de pes associat al programari de control basat en PC PPCWIN o mitjançant el sistema de seguiment de vídeo SMART.

Aplicacions pràctiques
  • Place Preference Box és una cambra experimental estàndard per a l'avaluació automatitzada de la preferència de lloc condicionada i l'aversió en rosegadors, dues proves àmpliament utilitzades per a detectar les propietats de reforç de les drogues (o estímuls naturals), així com per a investigar els sistemes neurobiològics cerebrals implicats en la recompensa i l'addicció.
Certificacions de qualitat

Certificat ISO 9001

Condicions d'ús

Reservar l'equip i la sala.

Estructura/es UV que ho gestiona
Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE)