Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

Equip d'anestèsia inhalatòria Cibertec
Equip d'anestèsia inhalatòria Cibertec
Marca: Cibertec. Vaporitzador isofluorà. Cabalímetre. Lliteres rosegadors. Cambra inducció rosegadors. Connexió a paret per a subministrament de gasos frescos (oxigen).
Tipus: Equip

Equip que permet la inducció i el manteniment dels rosegadors sota un pla anestèsic per a la realització de procediments quirúrgics. L'anestèsia ha de complementar-se sempre amb un adequat protocol analgèsic.

Descripció

L'equip d'anestèsia inhalatori per a rosegadors / xicotets animals de laboratori amb carro CA-EAC20 permet equipar als laboratoris d'investigació d'un sistema d'anestèsia d'última generació. El sistema flexibilitza el seu ús degut al seu muntatge sobre carro que li atorga mobilitat dins del laboratori i les seues diferents configuracions i accessoris que permeten disposar de caixes d'inducció i màscares anestèsiques operant simultàniament.

L'equip d'anestèsia inhalatori amb carro CA-EAC20 elimina l'inconvenient dels equips de gasos tradicionals que treballen en circuit obert, que és que els investigadors estan respirant tots els gasos sobrants. Per a això, Cibertec ha dissenyat un conjunt d'accessoris que permeten canalitzar aquests gasos sobrants, mitjançant un sistema d'aspiració, a un filtre d'absorció. Aquests accessoris a més permeten economitzar el gas anestèsic al màxim gràcies al seu Sistema Indirecte d'Absorció (SIA). El sistema d'aspiració disposa d'un circuit per a l'eliminació de gasos sobrants de la màscara d'anestèsia, la caixa d'inducció i de la bomba de respiració (opcional per a quan es treballa amb cànula a tràquea).

Aplicacions pràctiques
  • Tots els procediments que requerisquen tindre un rosegador anestesiat.
Certificacions de qualitat

Certificat ISO 9001

Condicions d'ús

La utilització requereix reservar equip.

Estructura/es UV que ho gestiona
Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE)