Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

29 esportistes es disputen el CADU de taekwondo a Alacant

  • 29 de març de 2017
Taekwondo.
Taekwondo.

El Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) continua aquest cap de setmana. Dissabte dia 1, la Universitat d’Alacant acollirà la prova de taekwondo i diumenge dia 2 es disputarà la de trail coincidint amb el famós 3 Pics de Vilamarxant.

La Universitat de València es desplaçarà a Alacant amb 29 esportistes, 19 que competiran en la categoria absoluta i dels quals eixirà la selecció per a disputar el Campionat d’Espanya Universitari (CEU), que organitza la UNED els dies 22 i 23 d’abril; i 10 esportistes promeses, en la categoria de promoció, alumnes de l’Escola de Taekwondo de la Universitat.

“La Universitat sempre aconsegueix un lloc en el podi i espere que enguany no siga diferent. Portem un equip jove, així que tot pot passar. El meu objectiu és que tots gaudisquen de la competició i que ho facen tan bé com siga possible en cada combat. Si ells ixen contents, jo també”, apunta la seleccionadora, Karina Dosantos. I no és per a menys: l’any passat, el seu equip va tornar a casa amb set ors, sis plates i quatre bronzes.

Huit atletes en la trail de Vilamarxant
Enguany, l’autonòmic de trail coincidirà amb el famós 3 Pics de Vilamarxant, una prova de muntanya dissenyada per a corredors ràpids. Malgrat aquesta dificultat, Rubén Picazo, seleccionador de la Universitat de València, reconeix que la seua expectativa enfront del CADU és “alta”: “Els nostres són molt bons i posaran el nivell de la prova prou elevat”, assenyala.

En la categoria masculina, participaran sis corredors, entre ells Rafael Garcés, que l’any passat va entrar entre els 10 primers en La Aneto, la Gran Trail per excel•lència; i en la femenina, l’equip de Picazo compta amb dues atletes, entre elles, Lidia Hernández, guanyadora en la categoria d’estudiants de la VI Carrera Universitat de València diumenge passat.

La selecció de Rubén Picazo va guanyar en femení fa dos anys i va fer podi en masculí; i en 2017 torna amb “molt bon equip per a lluitar per la classificació”.