Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat es proclama subcampiona d’Espanya de natació

  • 28 d’abril de 2016
Image de la noticia

La selecció de natació de la Universitat de València es va proclamar, el proppassat 23 de abril, subcampiona d’Espanya en el Campionat d’Espanya Universitari de natació, que va tenir lloc a Alcorcón (Madrid), organitzat per la Universitat Camilo José Cela.

El combinat dirigit per Diego Encarnación va sumar els 782 punts que el van portar fins a la segona posició del podi, que va compartir amb la Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia, que va ser primera amb 1013 punts, i amb la Universitat de Granada, tercera amb 541 punts.

A més, l’equip també va pujar al podi en les categories masculina i femenina, en les quals va ser plata i bronze, respectivament.

En aquesta ocasió, la natació adaptada es va sumar a l’equip de la Universitat i va estar-hi representada per tres esportistes: Alba Villa, que va aconseguir medalla de plata en 100m braça, Laura Mengo, bronze en 50m esquena, i Leyre Ortí, que s’emportà la plata en 50m esquena. Aquestes esportistes, a més de participar en la cita nacional, disputaran els Jocs Europeus Universitaris de natació adaptada 2016 aquest estiu.