Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

La Universitat de València convoca periòdicament diverses ajudes destinades a estudiants que organitzen activitats culturals dirigides a la comunitat universitària i que són gestionades a través del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi). Aquestes ajudes pretenen enriquir l’experiència universitària dels estudiants i fer-los partícips de la producció de l’oferta sociocultural de la Universitat.

A continuació, us presentem una llista de les ajudes que es convoquen regularment:

Ajudes a projectes socioculturals

L’objecte de la convocatòria és donar suport a propostes socioculturals realitzades directament pels estudiants de la Universitat de València, organitzats mitjançant associacions o col·lectius d’estudiants.

Ajudes per a la realització d’activitats socioculturals: “De març a novembre per la igualtat”

L'objecte de la convocatòria és concedir ajudes a projectes d'activitats o intervencions socioculturals realitzades per estudiants, associacions o col·lectius d'estudiants que es duguen a terme en el si de la comunitat universitària en el marc institucional de "De març a novembre per la igualtat”.

Ajudes a col·lectius i associacions d'estudiants amb representació al Claustre

Ajuda econòmica proporcional al número d'estudiants representants al Claustre, per a la realització d’activitats de promoció de la participació i la representació estudiantil, adreçades a estudiants de la Universitat de València, sense ànim de lucre, que es duguen a terme en el si de la comunitat universitària.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies