Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

En breu s’obri el primer termini per a sol·licitar les ajudes de les borses de viatge

  • 2 de maig de 2024
Imatge gràfica de les Borses de viatge

Fins al 30 de maig estarà obert el primer termini per a sol·licitar les ajudes de les borses de viatge per a l’estudiantat de la Universitat de València que haja participat en activitats de caràcter complementari a la seua formació. Aquest primer termini està obert per a les activitats que hagen tingut lloc entre l’1 de setembre de 2023 i 29 de febrer de 2024. Per a activitats realitzades amb posterioritat, s’obrirà més endavant un segon termini per a formalitzar les sol·licituds corresponents.

L’objectiu d’aquestes ajudes és facilitar que l’estudiantat puga participar en activitats formatives relacionades amb la seua àrea d’estudi, com ara jornades, cursos, congressos o reunions cobrint les despeses en allotjament i desplaçament. Per això, s’assignen entre 30 i 285 euros per activitat, als que s’hauran d’afegir 25 euros per cada dia de durada de l’activitat fins un màxim de 21.

Per a poder sol·licitar aquestes ajudes, les activitats han complir els següents requisits: realitzar-se ininterrompudament; haver finalitzat en el moment de la formalització de la sol·licitud; estar relacionades amb l’objecte d’estudi de la persona sol·licitant; i desenvolupar-se fora de la comarca de residència i de la comarca on estiga situat el campus dels estudis universitaris.

Les ajudes de les borses de viatge de la Universitat de València són una iniciativa impulsada per la Delegació d’Estudiants que gestiona el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi).