Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

El Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística convoca els Premis Fernando Sapiña a la qualitat lingüística en l'elaboració de materials docents en valencià i anglès per a impulsar-ne l'ús en l'àmbit universitari.

Convocatòria de 2021


Destinataris

Professorat de la Universitat de València.

Requisits

Els autors del material docent han d’impartir docència en valencià o anglès en el segon quadrimestre del curs 2020/2021 o en el curs 2021/2022. No poden optar-hi els materials ja revisats o traduïts anteriorment pel SPL ni els textos sobre llengües, literatura, lingüística, traducció i didàctica d'aquestes.

Termini de presentació

Entre el 19 de gener i el 15 de novembre de 2021. TANCAT

Dotació econòmica

Fins a 4.000 euros anuals per a cada persona sol·licitant. La quantitat es calcularà en funció de la qualitat lingüística i el volum del material.

Sol·licitud

Abans de presentar una sol·licitud o fer cap consulta, llegiu les bases de la convocatòria. 

La presentació de la sol·licitud es pot fer a través de la Seu Electrònica amb l’usuari i contrasenya de la Universitat de València o amb certificat electrònic emès per una autoritat de certificació oficial. 

En els menús de la pestanya “General” del formulari, seleccioneu:

  1. Tipus d'unitat: Serveis universitaris
  2. Nom d'unitat destinatària: Servei de Llengües i Política Lingüística
  3. Grup destinatari: Dinamització

Recordeu adjuntar-hi l’imprès específic de la convocatòria, amb totes les dades pertinents, com també la documentació requerides en les bases.

Documentació