Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

Intercanvis lingüístics

Apparella't


Descarregueu-vos l'app Apparella't, de la Plataforma per la Llengua*, i trobeu una parella lingüística. L’aplicació mòbil, amb un funcionament semblant al d’aplicacions per trobar parella, farà més fàcil i entretingut trobar una persona amb qui parlar en valencià. Podreu aprendre o ensenyar la llengua en qualsevol lloc del món. Gràcies al geolocalitzador, podeu posar-vos en contacte amb persones que parlen valencià fluidament o oferir conversa a persones aprenents.

*Entitat externa a la Universitat de València.

 

 

Quan trobeu una persona que s'ajuste a les vostres necessitats i interessos, poseu-vos en contacte i comenceu a parlar! Podeu quedar a fer un cafè, xatejar, anar al teatre, al cinema, d'excursió, etc. Les activitats i la freqüència és la vostra decisió.

Voluntariat pel valencià


Si voleu una parella lingüística per a practicar valencià, també podeu inscriure-vos al programa gratuït Voluntariat pel valencià d’Escola Valenciana*. En aquest cas, heu d'emplenar un formulari en el seu web i us comunicaran quan us hagen trobat una parella compatible amb les vostres aficions i interessos.

*Entitat externa a la Universitat de València.

Facebook @llenguesuv


També podeu buscar intercanvis lingüístics a la nostra pàgina de Facebook. Entreu en www.facebook.com/llenguesUV/community i feu una publicació en què demaneu si algú us ofereix conversa en valencià, de ben segur que molta gent estarà disposada a ajudar-vos!


Més