Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

Resultats globals de les proves de la CIEACOVA i obtenció del certificat

  • 31 de març de 2020

  1. Feu clic en aquest enllaç.
  2. Identifiqueu-vos amb usuari i contrasenya.
  3. Si us apareix una finestra emergent amb el missatge "Llista buida", polseu "D'acord".
  4. En el menú superior de la pàgina, feu clic en "Sol·licituds".
  5. Feu clic en el nom del nivell del qual us heu examinat.
  6. Polseu el botó "Resultat prova" que hi ha a la part inferior de la pàgina.
  • Consulteu les regles per a aprovar en el document “Criteris de correcció” de l'apartat "Proves" de www.cieacova.com.
  • Trobareu la informació sobre els terminis i els procediments de revisió i reclamació de la prova en www.spluv.es/proves.

Obtenció del certificat

Actualment les nostres oficines romanen tancades i no expedim cap tipus de certificat. D’acord amb la disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020, pel qual es declara l’estat d’alarma, tots els terminis estan suspesos. Una vegada que deixe d'estar vigent aquest decret i, si és el cas, les pròrrogues que escaiguen, informarem en aquest mateix espai web sobre l'expedició dels certificats. No obstant això, poden demanar un certificat provisional d'obtenció del títol de valencià de la convocatòria de gener 2020 de la CIEACOVA les persones que el necessiten per a poder fer algun tràmit inajornable (oposicions, borses de treball...) i sempre que ho acrediten documentalment. Aquest certificat tindrà una validesa de tres mesos i es pot sol·licitar per correu electrònic a l'adreça spl@uv.es.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies