Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

Serveis de llengües durant l'estat d'alarma

  • 1 de maig de 2020

Per continuar prestant els serveis amb la màxima eficàcia, el Servei de Política Lingüística migrem a una modalitat integral de teletreball. Com que no és possible el contacte presencial, us atendrem telemàticament:

  • Les peticions de correcció i traducció de documents en valencià, tant per a la docència com per a l’administració i els serveis, i de correcció en anglès de materials docents, s’atenen mitjançant les adreces assessorament.linguistic@uv.es (valencià) i assessorament.angles@uv.es (anglès).
  • Les consultes i la presentació de sol·licituds i documentació referides a les convocatòries d’incentius als materials docents, d’ajudes a activitats de dinamització i de premis a tesis doctorals s’han d’adreçar a dinamitza@uv.es. En el cas de grans volums, heu d’enviar-ho a través de consigna.uv.es.
  • Les consultes sobre les activitats d’aprenentatge i acreditació de llengües es poden formular a aprenentatge-spl@uv.es
  • El professorat dels cursos, les tutories, els grups de conversa, com també els dinamitzadors dels tallers de llengües i cultures mantindran telemàticament la interacció amb les persones inscrites en aquestes activitats.
  • En aquest web trobareu recursos per a continuar aprenent llengües des de casawww.spluv.es/recursosca (en valencià), www.spluv.es/recursosen (en anglès), www.spluv.es/recursosfr (en francès), www.spluv.es/recursosde (en alemany). Seguiu-nos en les nostres xarxes i canals (www.spluv.es/escriu-me), hi publicarem més recursos que podeu fer servir per aprendre llengües i millorar-hi les vostres capacitats comunicatives o descobrir-ne de noves.
  • Qualsevol altra consulta la podeu plantejar a spl@uv.es.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies