Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Socials Logo del portal

Curs 2019-2020

Comissió de selecció de personal contractat de caracter temporal (places d’ajudant, professorat ajudant doctor i professorat associat) Curs 2019-20

 (Aquesta Comissió,única per Centre, estarà formada per cinc membres, amb veu i vot, i llurs suplents, personal funcionari dels cossos docents universitaris o professorat contractat amb caràcter indefinit, que hauran d'estar en possessió del grau de doctor en el cas de concursos a places corresponents a figures contractuals per a les que s'exigisca aquest requisit. En cap cas no poden formar part d'una comissió més de dues o dos membres del mateix departament o de la mateixa àrea de coneixement. Per tal de fer efectiva aquesta darrera norma, quan es tracte de seleccionar personal dels departaments d'alguna de les persones designades a proposta de la Junta de Centre, actuaran els seus suplents).

D'aquests membres:

  1. TRES membres i llurs suplents proposats per la Junta de Centre que actuaran en tots els concursos durant el present cus acadèmic.
  2. DOS membres i llurs suplents, per a cada concurs, designats pel consell de departament a què està adscrita l'àrea de coneixement a què correspon la plaça convocada, entre el professorat d'aquesta o àrees afins.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies