Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Novembre contra la violència masclista: "Art contemporani, feminismes, violència masclista"

  • 13 de novembre de 2020

Durant el mes de novembre, la Facultat de Ciències Socials celebra el mes contra la violència masclista, amb una programació que porta per lema "Art contemporani, feminismes, violència masclista" amb tot d'actes que se celebraran amb les mesures de prevenció que escauen. La programació és la següent:

 

- 3 de novembre. Sala d'actes a les 16:30 h. Obra de teatre "Aquesta no sóc jo". Companyia Alma mater.

- Del 3 al 30 de novembre. Hall Facultat: exposició de l'obra "Trencant el sostre de vidre" de Mª Luisa Pérez Rodríguez.

- Del 3 al 30 de novembre al porxo: Exposició de l'obra "Botànica poètica" d'Amparo B. Wieden.

- Del 9 de novembre al 23 de desembre al porxo exposició de l'obra d'Azucena Abril amb el títol "Silenci".

- Del 9 de novembre al 23 de desembre al porxo exposició de l'obra "Lligadures" a càrrec de Pepa Arróniz.

- Del 10 al 30 de novembre a l'aulari nord, intervenció artística "Si toquen a una, responem totes".

- 23 de novembre a les 17:30 h. a la sala d'actes: Jornada "Migració, drets i maternitat". Projeccions del teaser del documental "Mare Mediterraneum" i de la campanya "Somos Conciencia" i conversatori. Organitzat per la Col·lectiva AfroLatidos en col·laboració amb Arka Productora Col·lectiva i l'Associació Djo Aminata.

- Actuació "Sense por", a càrrec de Gemma Naval (guitarra, veu); Mª José Pastor (guitarra, bandúrria i veu), Òscar Abellán (violí) i Marta Burgos (veu, guitarra, ukelele).

- 20 de novembre a les 9:00 h. en la Sala d'actes conferència a càrrec d'Aminata Soucko amb el títol "Sentiment de lluita". Associació Redaminata.

- Aula de desempoderament del mascle alfa. Sala d'actes: 2 de desembre tres tallers: 8:30 h, 10:30 h. i 15:30 h. I 3 de desembre: 8:30 h. i 15:30 h. HETEROTOPIA. Centre d'estudis i innovació per a la participació.