Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

La Unitat de Cultura i de la Innovació – Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària la possibilitat de sol·licitar la realització d’un taller de divulgació i comunicació científica amb l’objectiu de facilitar les eines necessàries per a divulgar els resultats de la investigació que es realitza a la Universitat de València.

El taller aborda les raons per les quals és important divulgar i comunicar, els diferents canals de divulgació i comunicació, què és o no és noticiable, com atendre el mitjans de comunicació, unitats i serveis de comunicació i divulgació en la Universitat de València, etc.  A més, s’hi inclouran continguts específics en funció de les àrees de coneixement en les quals els assistents desenvolupen la seua activitat investigadora.  
 
Els tallers es realitzaran divendres, preferentment, a la seu de la unitat que els sol·licite, tindran una duració de 3 hores i serà requisit disposar d’un mínim de 15 assistents. 
 
Per sol·licitar el taller, ompliu aquest formulari i envieu-lo a cdcucci@uv.es
 
 
Sol·licitut de Taller al centre

Solicite per al meu centre aquest TALLER

DEPARTAMENT / CENTRE/ INSTITUT /ERI  QUE SOLICITA EL TALLER 

PERSONA DE CONTACTE

VINCULACIÓ :

Telèfon de contacte:

Periode preferent d'impartició del taller

Correu electrònic: 

Quantitat d'assistents 

Autoritze a rebre informació de la Càtedra de Divulgació de la Ciència   NODret a la informació en la recollida de les dades

Les dades personals subministrades s'incorporaran al Fitxer de la Càtedra de Divulgació de la Ciència sota la responsabilitat de la Secretaria General de la Universitat de València. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament podran exercir-se davant la Càtedra de Divulgació de la Ciència (C/ Serpis, nº 29. 46022 València). La informació obtinguda serà processada per a la difusió de les activitats que realitza la Càtedra, la divulgació social de la investigació de la Universitat de València i dels avanços de la ciència i la tecnologia i del pensament científic (art. 5 L.O. 15/1999).