Taller amb Pere Mercado i Paco Higón. Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació.
Taller: Begudes destil·lades amb arrels valencianes: història i cultura.
Tradicionalment, el maridatge sol associar-se principalment amb el vi, i fins i tot, en alguns casos, amb cerveses artesanals. No obstant això, existeix un món de possibilitats al maridar aliments amb begudes destil·lades, on els sabors intensos i complexos de destil·lats com el whisky, el rom, la ginebra i el tequila poden elevar l'experiència gastronòmica a un altre nivell.
A càrrec de:
Pere Mercado. Sommelier
Paco Higón. Professor de la Universitat de València
Data 4 d’octubre de 2024 de 12:00 a 14:00. Divendres.
Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
Cam. del Cementerio, 1
Burjassot (46100)
Aula de Gastronomia. Servei de Cultura Universitàri UV.
Contacta aulagastronomia@uv.es