Foto de menjar
Begudes destil·lades amb arrels valencianes: història i cultura
Presencial

Taller amb Pere Mercado i Paco Higón. Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació.

 

Taller: Begudes destil·lades amb arrels valencianes: història i cultura.

Tradicionalment, el maridatge sol associar-se principalment amb el vi, i fins i tot, en alguns casos, amb cerveses artesanals. No obstant això, existeix un món de possibilitats al maridar aliments amb begudes destil·lades, on els sabors intensos i complexos de destil·lats com el whisky, el rom, la ginebra i el tequila poden elevar l'experiència gastronòmica a un altre nivell.

A càrrec de: 

Pere Mercado. Sommelier

Paco Higón. Professor de la Universitat de València


Entrada gratuïta amb inscripció [+]

Més informació [+]

 

Data 4 d’octubre de 2024 de 12:00 a 14:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

Cam. del Cementerio, 1

Burjassot (46100)

 
Organitza

Aula de Gastronomia. Servei de Cultura Universitàri UV.

 

Contacta aulagastronomia@uv.es