Imatge de l’activitat
Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València. 2. Medicina i societat

Mostra permanent d'objectes i instruments a la Facultat de Medicina

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València. 2. Medicina i societat

Inauguració 5 juny

Facultat de Medicina i Odontologia (Avinguda Blasco Ibañez nº 15)

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 20 hores

En aquesta exposició de caràcter permanent s’exhibeix una selecció àmplia i significativa de la Col·lecció Cientificomèdica de la Universitat de València. Aquesta mostra que es presenta en un nou espai expositiu de la Facultat de Medicina i Odontologia és complementària de l’exposició “Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València I: ciència i societat” que s’exposa al Palau de Cerveró.

Aquesta Col·lecció va nàixer a mitjan dels anys setanta gràcies a la tasca realitzada pel professor López Piñero. El modest nucli inicial estava compost per objectes i instruments que es van poder reunir de la mateixa Facultat i Hospital Clínic. Amb el temps i la dedicació desinteressada de les generacions de professors i col·laboradors que han passat al llarg dels darrers quaranta anys per la institució, s’han organitzat un bon nombre d’exposicions temporals i, alhora, la Col·lecció ha anat creixent gràcies a les donacions desinteressades de particulars i també d’institucions

 

Període de l'esdevenimentDe 5 de juny de 2013 a 31 de desembre de 2030. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Medicina i Odontologia (Avinguda Blasco Ibañez nº 15)

 
Organitza

Organitza: Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València

Col·labora: Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero i Facultat de Medicina i Odontologia.

 

Contacta exponau@uv.es

 
Més informació