• Agenda mòbil UV

II Congrés Paisatge, Turisme i Innovació

Període de l'esdeveniment:
  • De 21 de juliol de 2017 a 11 de setembre de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.
  • 12 de setembre de 2017 de 10:00 a 19:00. Dimarts.
 

Lloc de realització: L'Alcúdia, Casa de la Cultura, carrer Tirant lo Blanc, 1

 
Descripció:

Oberta inscripció en web.

La Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció i Participació Territorial i l'Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat de València, en el marc del Conveni de col·laboració subscrit per ambdues entitats per al foment de la recerca i la innovació en el sector turístic valencià, organitza l'II Congrés de Paisatge, Turisme i Innovació, que té com a tema central "ESTRATÈGIES PER AL DESENVOLUPAMENT TURÍSTIC TERRITORIAL VALENCIÀ".

Aquest Congrés en la seua segona edició pretén visualitzar i comunicar les diferents experiències, accions i productes turístics que s'estan originant a partir dels diferents Planes de Dinamització i Gobernanza turística en tota la Comunitat Valenciana, i propiciar la creació d'una xarxa entre tots els actors involucrats en els plans -administració local, empresaris, universitat- amb la finalitat de potenciar la col·laboració des de les diferents perspectives de cadascun, donat el caràcter transversal del turisme.

Jornada de reflexió en la qual l'intercanvi i el diàleg permetran generar idees, sinergies i accions de col·laboració per a millorar la planificació i ordenació de l'oferta turística valenciana en el seu conjunt, incrementar la qualitat dels serveis turístics i la seua adaptació a l'evolució del mercat, mantenir i millorar la competitivitat i aconseguir un desenvolupament turístic sostenible que garantisca la màxima aportació d'aquesta activitat al benestar de la societat valenciana.

 
Organitza:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, Agència Valenciana de Turisme amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Alcúdia.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies