Lliga de Debat Universitària 2023. Inscripcions obertes!
Lliga de Debat Universitària 2023. Inscripcions obertes

La Universitat de València participa, un any més, en la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives. Fins al 28 de setembre estan obertes les inscripcions per participar en la Fase Local de la Universitat, pas previ per a optar a formar part de l’equip representant de la Universitat de València en la fase final de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives. Enguany, aquesta final, se celebrarà a la Universitat Jaume I de Castelló amb el tema: “Cal ser tolerant amb els intolerants?”.

La Fase Local de la Lliga de Debat consta de dues parts que tindran lloc en octubre i novembre. L’estudiantat inscrit haurà de cursar la formació Parlar en públic, impartida per Gonçal López-Pampló Rius, professor del departament de Filologia Catalana (UV); Nuria Martin, directora de teatre, actriu i docent, i un expert o experta en el tema de la Lliga. Una vegada finalitzada la formació, s’organitzaran equips i es disputarà la Lliga interna de la Universitat de València, del 21 al 23 de novembre, amb premis per a l’equip guanyador i per a la millor oradora o el millor orador. 

D’entre les persones participants en la Fase local, la Universitat de València triarà l’equip que la representarà en la Lliga de Debat Universitària 2024, que tindrà lloc del 24 al 26 d’abril a la Universitat Jaume I de Castelló. En aquesta competició dialèctica, diferents equips d’estudiants provinents d’universitats membres de la Xarxa Vives hauran de defensar les posicions a favor i en contra del tema d’actualitat escollit.

 

Data De 15 de setembre de 2023 a 28 de setembre de 2023. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització Universitat de València

 
Organitza

Servei d'informació i dinamització - Sedi.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta lliguesdebat@uv.es

 
Més informació