• Agenda mòbil UV

De la masculinitat tradicional a les noves masculinitats igualitàries

36 UEG del 15 al 19 de juliol

Data: 17 de de juliol de 2019 de 10:30 a 14:30. Dimecres.

 

Lloc de realització: Centre Internacional de Gandia de la UV

 
Descripció:

Taller emmarcat en la 36ª Universitat d'Estiu de Gandia.

Descripció:

En aquest taller es pretén reflexionar sobre les possibilitats de ser home d’una altra manera, de ser home de moltes maneres. Es tracta d’abordar des d’una perspectiva crítica el model de masculinitat tradicional-hegemònica que encara arrosseguem en gran mesura i repensar-nos en altres escenaris on renunciem dels privilegis patriarcals i comencem a valorar certes emocions i mons que fins ara ens han estat vedats com a homes. En definitiva, el que es vol aconseguir amb aquest taller és visibilitzar les formes possibles de ser home que trenquen amb el model masclista i que són més sanes i justes per a totes i tots. Coordinador Joan Sanfélix Albelda, sociòleg. Màster en Gènere i Polítiques d’Igualtat. Doctor en Estudis de Gènere per la UMH d’Elx. Professor associat de la UV. Integrant del col·lectiu Homes Valencians per la Igualtat. 

PROGRAMA:

Dimecres 17 de juliol

MATÍ

De 10.30 a 14.30 hores

Metodologia didàctica: Combinació d’explicació teòrica amb el suport d’una presentació tipus Power Point amb dinàmiques a l’aula. Treball, individual, grupal i col·lectiu.

 
Organitza:

Centre de Gandia. Universitat de València

Unitat d'Igualtat de la UV

Vicerectorat d'Igualtat, Diversitats i Sostenibilitats

.

www.uegandia.es

 

Contacta: goncisi@fundacions.uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies