Acte de Lliurament de Premis Extraordinaris de Doctorat
La UV lliura els Premis Extraordinaris de Doctorat 2022-2023
Presencial

L'acte acadèmic tindrà lloc el divendres 19 d'abril de 2024 a les 12:00 hores al Paranimf de la Universitat de València.

 

Aquest acte acadèmic s’iniciarà amb la interpretació de la peça musical “Veni Creator” per part de l’Orfeó Universitari.

Després de la lectura de l’acte de concessió dels premis, es lliuraran els diplomes corresponents als guanyadors i guanyadores que llegiren les seues tesis doctorals en el passat curs 2022-2023.

En finalitzar aquest lliurament i, posteriorment a la intervenció de la rectora Maria Vicenta Mestre, l’acte es clourà amb la interpretació de l’himne acadèmic “Gaudeamus Igitur”.

Cada curs acadèmic unes 500 persones defensen la seua tesi doctoral en el conjunt dels 60 programes de doctorat que ofereix la Universitat de València.

Menys del 10% de les persones que obtenen el grau de doctor o doctora per la Universitat de València reben el premi extraordinari, que es convoca anualment i que compta amb uns barems públics que avaluen la més alta qualitat de les tesis doctorals llegides al si de la UV, una de les cinc primeres universitats d’Espanya d’acord amb els principals rànquings internacionals.

Situant-se entre les 300 primeres universitats del món, la Universitat de València compta amb més de 1.000 convenis actius de col·laboració amb universitats dels cinc continents, i és la primera universitat d’Europa en recepció d’estudiants i estudiantes en programes de mobilitat.

L’Escola de Doctorat de la Universitat de València compta amb una de les majors ofertes de programes de doctorat de tota Espanya, i abasta totes les àrees de coneixement.

 

Data 19 d’abril de 2024 de 12:00 a 14:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Paranimf de la Universitat de València

C/ de la Universitat, 2, Ciutat Vella, 46003 València, Valencia

València (46003)

 
Organitza

Universitat de València.

 

Contacta -

 
Més informació