La Universitat de València participa en el programa UNIEMPRENDIA 2011

logo de l'OTRI de la Universitat de València

La Universitat de València, mitjançant la seua Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI), participa en la VII edició del programa UNIEMPRENDIA, un concurs per a la promoció d'empreses basades en tecnologia universitària, en el qual s'impliquen altres 46 universitats, a més del Consell Superior d'Investigacions Cientí­fiques (CSIC) i de l'Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial (INTA).

UNIEMPRENDIA 2011 està dirigit a emprenedors amb idees, projectes o empreses amb menys de dos anys d'activitat basades en l'explotació de tecnologies desenvolupades dins la universitat. És el programa de referència a nivell estatal per a la promoció d'empreses de base tecnològica, i es desenvolupa en un marc de col·laboració amb la resta de programes existents tant a nivell local com autonòmic o nacional.

Els promotors de les iniciatives seleccionades, en una primera fase, disposaran d'un període de formació i tutorització personalitzat a càrrec d'experts professionals de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), els quals es reuniran periòdicament amb cadascun dels equips per a orientar-los en l'elaboració del seu propi pla d'empresa. Aquesta activitat està cofinançada pel fons Social Europeu i el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç. Posteriorment els promotors tindran l'oportunitat de participar en el fòrum NEOTEC de CDTI.

Coordinat per la Universidad de Santiago de Compostela, UNIEMPRENDIA compta amb el patrocini del Ministeri de Ciència i Innovació, del Grup Santander, del Fons Social Europeu i del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI).
Amb aquesta iniciativa, la Universitat consolida el seu paper com a promotor del empreniment tecnològic, associant la seua activitat a una acció clarament innovadora i vertebrada dins l'entorn universitari nacional.
 

Data d'actualització: 31 de de març de 2011 10:23.

Llista de notícies