• Estudiants del Campus de Tarongers UV

El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • Convocatòria d'ATTRACT per a tecnologies de detecció i d'imatge

  21/09/18

  Convocatòria d'ATTRACT per a tecnologies de detecció i d'imatge

  S'ha obert la convocatòria del projecte europeu ATTRACT. El termini acaba el 31 d'octubre de 2018.

  [Llegir més]

 • 19/09/18

  Jornada Virtual de Transport H2020

  Lloc: Internet. Data: 23 d'octubre de 2018.

  [Llegir més]

 • 19/09/18

  Convocatòria 2019 Starting Grant de l'ERC

  S'ha obert la convocatòria per a l'any 2019 de les Starting Grant del Consell Europeu de Recerca (ERC). El termini acaba el 17 d'octubre de 2018.

  [Llegir més]

 • 19/09/18

  V Edició del concurs “5U CV STARTUP” (2018) - Resolució amb la relació provisional de sol·licituds admeses i excloses de la fase de selecció interna

  Resolució de 19 de setembre de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació provisional de sol·licituds admeses i excloses de la fase de selecció interna de V edició del concurs «5UCV STARTUP».

  [Llegir més]

 • 18/09/18

  Jornada a Madrid d'Horitzó 2020 Medi Ambient

  Lloc: Seu del CDTI a Madrid. Data: 8 d'octubre de 2018

  [Llegir més]

 • 18/09/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma A - Addenda a la Resolució am la relació definitiva d'ajudes atenent a l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic

  Amb aquesta acció es vol generar sinergies i aflorar aliances entre investigadors/es i professionals d’ambdues entitats, que donen lloc a línies d’investigació amb gran potencial cientificotècnic, i orientar la seua activitat cap a temes innovadors amb atractiu, per obtenir inversió pública i/o privada en l’execució dels projectes plantejats; a fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació translacional redunden en benefici dels i de les pacients. Atenent a l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic es fa necessari modificar la Resolució Definitiva de concessió d’Ajudes del Programa VLC-BIOMED-2017, quedant els seus beneficiaris i imports inalterats.

 • 18/09/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma B - Addenda a la Resolució amb la relació definitiva d'ajudes atenent a l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic

  Aquestes ajudes seran destinades finançar projectes col·laboratius de desenvolupament tecnològic en salut, basats en resultats previs ja comprovats, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits per investigadors/es i professionals d'ambdues entitats, en els quals es requereix la col·laboració multidisciplinària entre investigadors/es no biomèdics, de l’àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, les ciències humanes i socials o d’enginyeria; i investigadors/es de perfil biomèdic. Atenent a l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic es fa necessari modificar la Resolució Definitiva de concessió d’Ajudes del Programa VLC-BIOMED-2017, quedant els seus beneficiaris i imports inalterats.

 • 13/09/18

  Convocatòria ITN 2019 de Xarxes de Formació Investigadora

  Oberta la convocatòria 2019 d'Accions Marie Sklodowska-Curie ITN d'Horitzó 2020. El termini acaba el 15 de gener de 2019.

  [Llegir més]

 • Convocatòria d'Ajudes de la Delegació del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues

  13/09/18

  Convocatòria d'ajudes per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre addiccions 2018

  La Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues convoca ajudes econòmiques per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre addiccions realitzats per entitats públiques o privades sense finalitats de lucre, en règim de concurrència competitiva.

 • Eurobench

  11/09/18

  Convocatòria d'EUROBENCH

  Convocatòria de propostes del projecte europeu EUROBENCH per a entitats interessades a participar-hi. El termini acaba el 31 d'octubre de 2018.

  [Llegir més]

 
 
HR Excellence in Research Acuerdo de transparencia sobre el uso de animales en experimentación científica en España
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies