• Estudiants del Campus de Tarongers UV

El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • 14/01/19

  Estades d'investigadors/res convidats/dades - Convocatòria 2019.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent», fa públiques les normes de la convocatòria per a 2019 de concessió d'ajudes per a estades d’investigadors/res convidats/dades.

 • 14/01/19

  Estades de personal docent i investigador - Convocatòria 2019.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2019 de concessió d'ajudes per a estades en altres universitats i centres d'investigació.

 • 11/01/19

  Convocatòria 2018 d'ajudes per a contractes «Juan de la Cierva - formació», «Juan de la Cierva - incorporació» i Personal Tècnic de Suport.

  Comunicació d’11 de gener de 2019 del Vicerectorat d’Investigació relativa a la convocatòria 2018 d’ajudes per a contractes Juan de la Cierva - formació, Juan de la Cierva - incorporació i Personal Tècnic de Suport de l’Agència Estatal d’Investigació.

 • 10/01/19

  Finançament de despeses de manteniment o substitució d'equipament científic. Convocatòria 2018 - Relació definitiva de les sol·licituds concedides i denegades.

  Resolució de 10 de gener de 2019 del Vicerectorat d'Investigació, per la qual es publica la relació definitiva de les sol·licituds concedides i denegades del procediment d’assignació pressupostària per al finançament de despeses de manteniment o substitució d’equipament científic de la Universitat de València.

 • Jornada informativa SWAFS a Madrid

  09/01/19

  Jornada informativa SWAFS a Madrid

  Lloc: Universitat Carles III de Madrid. Data: 22 de gener de 2019.

  [Llegir més]

 • 21/12/18

  II edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València - Elecció del projecte guanyador

  Comunicació del 21 de desembre del Servei d'Investigació i Innovació relativa als premis de l'edició 2018 del Programa e2 «Estudiante x Emprenedor» en la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • Segona convocatòria de PRIMA Recerca i Innovació al Mediterrani

  20/12/18

  Segona convocatòria de PRIMA Recerca i Innovació al Mediterrani

  Convocatòria de propostes de PRIMA de sistemes agroalimentaris i gestió dels recursos hídrics.

  [Llegir més]

 • Jornada a València d'Horitzó 2020 Transport i TIC

  17/12/18

  Jornada a València d'Horitzó 2020 Transport i TIC

  Lloc: Seu d'ITENE al Parc Tecnològic de Paterna (València). Data: 19 de desembre de 2018

  [Llegir més]

 • Jornada a València de la iniciativa PRIMA

  14/12/18

  Jornada a València de la iniciativa PRIMA

  El 20 de desembre de 2018 a la Universitat Politècnica de València (UPV) tens l'oportunitat de conèixer de manera anticipada la convocatòria de l'any 2019 de la iniciativa europea PRIMA de recerca i innovació en el camp de la gestió de recursos hídrics i agroalimentaris al Mediterrani.

  [Llegir més]

 • 12/12/18

  Jornada de col·laboració interdisciplinària en H2020

  Des del Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València (UVEG) us convidem a participar en el taller "Col·laboració interdisciplinària en la Universitat de València: una oportunitat en H2020", que tindrà lloc el proper dijous 13 de desembre a les 9.15 h. a la Sala de Juntes del Rectorat.

  [Llegir més]

 
 
HR Excellence in Research Acuerdo de transparencia sobre el uso de animales en experimentación científica en España
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies