• Estudiants del Campus de Tarongers UV

El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • 25/05/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma A - Relació definitiva de les ajudes concedides i denegades

  Amb aquesta acció es vol generar sinergies i aflorar aliances entre investigadors/es i professionals d’ambdues entitats, que donen lloc a línies d’investigació amb gran potencial cientificotècnic, i orientar la seua activitat cap a temes innovadors amb atractiu, per obtenir inversió pública i/o privada en l’execució dels projectes plantejats; a fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació translacional redunden en benefici dels i de les pacients.

 • 25/05/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma B - Relació definitiva de les ajudes concedides i denegades

  Aquestes ajudes seran destinades finançar projectes col·laboratius de desenvolupament tecnològic en salut, basats en resultats previs ja comprovats, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits per investigadors/es i professionals d'ambdues entitats, en els quals es requereix la col·laboració multidisciplinària entre investigadors/es no biomèdics, de l’àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, les ciències humanes i socials o d’enginyeria; i investigadors/es de perfil biomèdic.

 • Reserva la data: Jornada informativa regional d'Horitzó 2020 Energia

  23/05/18

  Reserva la data: Jornada informativa regional d'Horitzó 2020 Energia

  Lloc: Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València. Data: 10 de juliol de 2018.

  [Llegir més]

 • Taller de preparació de propostes de l'ERC

  22/05/18

  Taller de preparació de propostes de l'ERC

  Lloc: Carrer Serpis, 29, Edifici INTRAS, planta baixa, sala multiús. Campus de Tarongers de la Universitat de València. Data: 5 de juny de 2018.

  [Llegir més]

 • Convocatòria Advanced Grant 2018 de l'ERC

  17/05/18

  Convocatòria Advanced Grant 2018 de l'ERC

  S'ha publicat la convocatòria Advanced Grant del Programa de Treball 2018 del Consell Europeu de Recerca.

  [Llegir més]

 • Horitzó 2020 i les xarxes socials

  16/05/18

  Horitzó 2020 i les xarxes socials

  Guia d'ús de les xarxes socials per a projectes d'Horitzó 2020

  [Llegir més]

 • 15/05/18

  Estades de personal docent i investigador - Convocatòria 2018. Relació definitiva de sol·licituds concedides, denegades i revocades.

  Resolució de 15 de maig de 2018 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides, denegades i revocades, del procediment per a la distribució pressupostària per al finançament d’estades de personal docent i investigador.

 • 15/05/18

  Estades d'investigadors/res convidats/dades - Convocatòria 2018. Relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades.

  Resolució de 15 de maig de 2018 del Vicerectorat d'Investigació, per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades en el procediment per a la distribució pressupostària per al finançament d’estades d’investigadors/res convidats/des, dins del marc del subprograma «Atracció de Talent».

 • 15/05/18

  Estades de personal investigador en formació - Convocatòria 2018. Relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades.

  Resolució de 15 de maig de 2018 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades del procediment per a la distribució pressupostària per al finançament d’estades de personal investigador en formació.

 • 08/05/18

  Elaboració de projectes europeus (2017) - Resolució parcial

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2017 de concessió d'ajudes per a l'elaboració de projectes europeus.

 
 
HR Excellence in Research Acuerdo de transparencia sobre el uso de animales en experimentación científica en España
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies