El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • Oferta de treball de l'EFSA en comissió de serveis per a experts nacionals

  26/11/20

  Oferta de treball de l'EFSA en comissió de serveis per a experts nacionals

  Convocatòria oberta de manera contínua per a treballar amb l'EFSA com a experts i expertes nacionals.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  24/11/20

  Convocatòria d'ajudes a projectes R+D+I de “Generació de Coneixement” i “Reptes Investigació” 2020

  Comunicació de 24 de novembre de 2020 relativa a la convocatòria del Ministeri de Ciència e Innovació per a l'any 2020 del procediment de concessió d'ajudes «Projectes R+D+I» en el marc del Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d’R+D+I, i del Programa Estatal d’R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020.

 • imatge de la noticia

  23/11/20

  Programa VLC-BIOMED 2020 - Subprograma per al foment d'Accions preparatòries coordinades entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

  Amb aquest subprograma es vol generar sinergies i fer aflorar aliances entre el personal investigador i els/les professionals de totes dues entitats, que donen lloc a línies d'investigació amb gran potencial cientificotècnic, i orientar la seua activitat cap a temes innovadors amb atractiu, per a obtenir inversió pública i/o privada en l'execució dels projectes plantejats amb el fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació traslacional redunden en benefici dels i les pacients.

 • imatge de la noticia

  23/11/20

  Programa VLC-BIOMED 2020 - Subprograma per a Projectes d'innovació conjunts entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

  Aquestes ajudes seran destinades a finançar projectes col·laboratius innovadors de desenvolupament tecnològic en salut basats en resultats previs ja comprovats, amb una clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits pel personal investigador i els i les professionals de l'HUP/IIS La Fe i de la UV.

 • imatge de la noticia

  18/11/20

  Oberta la inscripció a la jornada en línia Horitzó Europa

  Ja està oberta la inscripció a l’esdeveniment d’Horitzó Europa, la presentació oficial del programa a Espanya, organitzat pel CDTI. La jornada se celebrarà en línia els dies 2 i 3 de desembre de 2020.

  [Llegir més]

 • Convocatòria d’Euronanomed 2021

  17/11/20

  Convocatòria d’Euronanomed 2021

  Convocatòria de projectes en el camp de la nanomedicina. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 21 de gener de 2021.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  13/11/20

  Presentació de Horitzó Europa a Espanya. Nou Programa Marc d'Investigació i Innovació de la Unió Europea per al període 2021-2027.

  El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial del Ministeri de Ciència i Innovació celebrarà un esdeveniment en línia de presentació del proper Programa Marc Europeu de Recerca i Innovació per al període 2021-2027, anomenat Horitzó Europa, els dies 2 i 3 de desembre de 2020.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  12/11/20

  Premis Innovació Universitat de València – Banco Santander (2020)

  Resolució de 13 de novembre de 2020, del Vicerrectorat d’Innovació i Transferència de la Universitat de València, per la qual es convoquen els Premis Innovació Universitat de València – Banco Santander, i s’estableixen les bases que els regulen.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  11/11/20

  Presentació oficial d'Horitzó Europa a Espanya

  Lloc: en línia (Internet). Data: 2 i 3 de desembre de 2020.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  02/11/20

  Ponències jornada ERC del 28 d'octubre de 2020

  Publicades les ponències de la Jornada informativa nacional de l’ERC

  [Llegir més]