Acte d'obertura curs 2023-2024.

Apareix la nova Guía de Financiación Comunitaria 2011

comunitat europea

El Centre de Documentació Europea de la Universitat de València acaba d’anunciar la versió 2011 de la Guía de Financiación Comunitaria (guiafc.com), una eina que té com a objectiu oferir informació actualitzada sobre els programes i iniciatives derivades de l'activitat de la Unió Europea, en línia des de 1994.

La versió anterior de la Guía, que ha estat en marxa des de maig de 2004 i fins a febrer de 2011, ofereix un balanç que sobrepassa els dos milions de sessions configurant-se d'aquesta manera com una referència en el món de la informació sobre la Unió Europea.

La nova versió –Guiafc.com 2011– treu profit de la versatilitat que ofereixen els nous programes de gestió de la informació, i incorpora un nou servei de recerca de socis relacionat amb les convocatòries de propostes. El servei de subscripció es realitza a través d'un RSS i mitjançant els corresponents usuaris de la Guia en les xarxes socials (Facebook i Twiter).

Per a més informació, podeu adreçar-vos a la web http://www.guiafc.com o a la seu del Centre de Documentació Europea de la Universitat de València: http://cde.uv.es

 

Data d'actualització: 10 de de març de 2011 12:41.

Llista de notícies