Analistes polítics debatran hui en la Universitat sobre les eleccions municipals i autonòmiques

Façana de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

Analitzar la campanya electoral, com arribaran els partits polítics a la cita amb les urnes del 22 de maig i debatre les iniciatives que s’estan desenvolupant. Aquestos són els objectius de la taula redona “Els partits polítics en campanya”, que tindrà lloc hui dimarts de vesprada a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

L’acte, que començarà a les 18 hores, comptarà amb la presència de Sandra Bravo (periodista i analista política), Jorge Galindo (sociòleg) i Ignacio Salinas (assessor en comunicació política). Els tres exposaran com s’ha encetat la campanya de les eleccions municipals i autonòmiques i donaran a conéixer les claus de les principals formacions polítiques. En un context en què els sondejos pronostiquen un reforçament del PP i donen diversos resultats per a les formacions d’esquerres, els experts indicaran quins són els elements comunicatius distintius que s’estan exposant davant l’opinió pública.

La taula redona està organitzada i moderada per Guillermo López, professor titular de Periodisme a la Universitat de València i compta amb el suport del Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació. L’acte tindrà lloc a les 18 hores al Saló d’Actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Av. Blasco Ibáñez, 32). L’entrada és lliure.

 

Data d'actualització: 10 de de maig de 2011 11:33.

Llista de notícies