Jornada formativa sobre Immigració a Burjassot .

 

Un dels principals reptes als quals s'enfronten les societats europees multiculturals en l'actualitat és el de construir la convivència des de la cultura de la pau. L'avanç de la xenofòbia social i institucional, especialment exacerbada cap als musulmans, els intensificats processos d'estigmatització dels immigrants, i les lògiques d'enfrontament que subjauen a la divisió entre un “nosaltres” moltes vegades fictici i un “ells” poc més que imaginat, suposen obstacles importants a l'hora de construir aqueixa convivència. La jornada “La convivència en la diversitat i els reptes a afrontar en el camp de la xenofòbia i la islamofobia” analitzarà aquesta realitat i plantejarà algunes línies d'actuació vinculades a la mediació, la interculturalitat i la promoció de drets.

 

Data 27 de setembre de 2016 de 18:00 a 20:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Casa de la Cultura (IMCJB). C/ Mariana Pineda, 93. Burjassot

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i Ajuntament de Burjassot en col·laboració amb la Diputació de València.

http://www.uv.es/uvweb/vicerectorat-participacio-projeccio-territorial/ca/vicerectorat-participacio-projeccio-territorial-1285875118019.html

 

Contacta unitatsuport@uv.es, vicerec.participacio.projeccio@uv.es

 
Més informació