Campionat d'Espanya Universitari de pàdel

Antequera acull la selecció de pàdel de la Universitat de València.

 

Antequera (Màlaga) acull la selecció de pàdel de la Universitat de València amb motiu de la celebració de Campionat d'Espanya Universitari de pàdel, entre hui dia 3 i el 6 de maig.

L'equip dirigit per Jorge Bellmont acudeix a la cita amb dues parelles, la masculina formada per Javier Santonja i Emilio Plantada, i la femenina composta per Elena Molina i Paula Pastor.

En la fase de grups, els xics han d'enfrontar-se a les parelles de les universitats de Lleida (dimecres, a les 10.00 h), de Burgos (dimecres, a les 16.15 h) i Catòlica de València (dijous, a les 09.35 h). A partir d'ací, es classificaran per al quadre de lluita per les medalles.

Per la seua banda, el combinat femení ha caigut en el grup de les universitats de Vic, a qui s'enfrontaran dimecres, a les 17.30 h, i de Còrdova, dijous, a les 12.15 h.

L'equip és “coneixedor de la gran dificultat que suposa l'obtenció d'una medalla en un Campionat de tant de nivell, però no podem negar que enguany hi anem amb una preparació molt bona gràcies als entrenaments que fem cada setmana. La il·lusió que tant la parella masculina com la femenina arriben tant lluny com els siga possible és molt alta”, comenta el seleccionador, Jorge Bellmont.

Sobre les expectatives de la Universitat de València en el Campionat, Bellmont afegeix que “com sempre, demanaré als meus jugadors que no vull que el seu objectiu siga guanyar, sinó competir al màxim nivell i que siga l'altra parella la que haja de donar el 110% per demostrar que han estat millors”.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 3 de maig de 2016 de 18:00 a 20:00. Dimarts.
  • 4 de maig de 2016 de 10:00 a 13:00. Dimecres.
  • 5 de maig de 2016 de 12:15 a 19:30. Dijous.
 
 
Lloc de realització

Antequera (Màlaga)

 
Organitza

Universidad de Málaga.

www.uma.es

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació