Tercera edició del Campionat d'Europa Universitari de Judo a Reims (França).

 

La selecció de judo acudix a Reims (França) per competir en la tercera edició del Campionat d'Europa Universitari, que té lloc entre el 7 i l'11 d'octubre. L'equip dirigit per Vicente Rochela acudix a la cita després d'haver disputat una temporada fantàstica en la qual es va alçar amb l'or per equips en el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU), amb 6 ors, 7 plates i 5 bronzes. A més, assistix a l'europeu amb l'experiència de l'edició anterior, Coïmbra’13, on va aconseguir tres bronzes de la mà de Javier Selma, Iokin Sagarzazu i Isabel Tomás.

L'equip està compost per Carlos Gil (66 kg), Ángeles López (63 kg), Daniel Pérez (66 kg), Ana Pérez (52 kg), Neus Pou (57 kg) i Iokin Sagarzazu (-60 kg), que competiran davant més d'una vintena d'universitats en diferents categories i dies en funció del pes.

Per a Vicente Rochela, seleccionador de l'equip de judo, el campionat es presenta ”amb un gran nivell. França és una gran potència en aquest esport i està molt propera a altres països amb un gran nivell, com Alemanya, Holanda i Rússia, per la qual cosa hi haurà un gran nombre d'esportistes amb un nivell molt alt. La nostra selecció té un bon nivell de competició, ja que tots els judokes han obtingut primers llocs en el medaller nacional. Potser el que més opcions pot tenir per experiència és Iokin, que ja va obtenir un bronze en l'anterior Europeu Universitari. Les expectatives de l'equip són positives, tots tenen un bon nivell per aconseguir un lloc al podi”.

Valero Blasco, tècnic del Servei d’Educació Física i Esports, coincideix amb Rochela que “serà un campionat amb molt nivell. A França, el judo és un dels esports nacionals, a més també hi haurà una gran participació alemanya, holandesa i anglesa, països on el judo té una gran tradició i les seues universitats presenten esportistes amb un nivell molt alt. Competirem al màxim nivell que podrem, però sabem que ens trobem amb un pavelló ple i un nivell de competició molt elevat”.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de l'equip de judo mitjançant la seua pàgina web (www.uv.es/sef) i les seues xarxes socials oficials (Twitter: @sefuv i www.facebook.com/sefuv), a través de les quals oferirà a tots els seguidors informació instantània sobre els resultats dels combats i les sensacions i declaracions dels protagonistes.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 8 d’octubre de 2015 de 16:30 a 20:30. Dijous.
  • 9 d’octubre de 2015 de 10:00 a 19:30. Divendres.
  • 10 d’octubre de 2015 de 10:00 a 19:30. Dissabte.
 
 
Lloc de realització

Reims (França)

 
Organitza

Universitat de Reims (França).

www.univ-reims.eu/euc-judo2015

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació