31 Universitat d'Estiu a Gandia ESPAIS I ESTRATÈGIES. Treballant el present per a construir el futur
Estratègies químiques per al progrés de la cuina

Curs de 10 h. Coordinador: Miguel de la Guardia Cirugeda. C. U. de Química Analítica. Universitat de València

 

Taller teoricopràctic sobre tècniques de laboratori (liofilització, l’extracció amb microones, l’ús d’ultrasons, la centrifugació, la rotavaporització al buit, etc.) i el seu ús en l’elaboració de receptes noves que estimulen aromes i sabors de la cuina. Evidenciar sinergies entre química i alimentació per crear noves oportunitats de negoci als restauradors aplicant amb seguretat i responsabilitat tècniques del laboratori en el terreny de la restauració.

El desenvolupament del curs, més enllà d’una successió de ponències, pretén adoptar un format de taller participatiu, de manera que, a partir de les idees plantejades pels professors i dels assajos que es facen a classe, es puguen avaluar propostes realitzades pels estudiants participants i dur a terme experiments addicionals, en especial sobre allò que fa a l’ús de microones i ultrasons en cuina.

Col·labora Facultat de Química

 

Període de l'esdevenimentDe 23 de juliol de 2014 a 24 de juliol de 2014. Dimecres i dijous de 09:30 a 14:30.

 
 
Lloc de realització

C/ Tossal, 8, Gandia (Frente Estación Renfe)

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i Centre Internacional de Gandia.

 

Contacta olcinag@uv.es

 
Més informació