La Facultat de Dret acull aquesta jornada.

 

La Facultat de Dret i la Càtedra UNESCO de la Universitat de València presenten la nova Constitució marroquina.

La Facultat de Dret acull aquest dijous la jornada ‘La nova Constitució marroquina’, un encontre que compta amb el suport de la Càtedra UNESCO de la Universitat de València, i que aborda, mitjançant la participació d’expertes i experts, l’anàlisi de la llei fonamental a través de temes com ara el dret privat i el dret públic o la reforma constitucional.

L’acte inaugural de la jornada, que té lloc a la sala Joaquín Tomás (1P20) de la Facultat de Dret, és a les 16 hores, i compta amb les intervencions del president executiu del Patronat Sud-Nord, José Miguel Soriano; la degana de la Facultat, María Elena Olmos; i Luis Jimena Quesada, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València.

La primera ponència (16:30 hores) és a càrrec de Manuel Terol Becerra, catedràtic de Dret Constitucional de la Universidad Pablo de Olavide de Sevilla i responsable de la redacció de la nova Constitució marroquina. Terol Becerra reflexiona sobre el dret privat i el dret públic en la llei fonamental del país nord-africà.

A continuació (17:30 hores), també des de la Universidad Pablo de Olavide de Sevilla, el professor Abdelhamid Adnane Rkioua plantejarà una conferència sobre les reformes constitucionals al Marroc, la qual serà moderada per Carmen Salcedo Beltrán, professora titular de Dret del Treball de la Universitat de València. Abdelhamid Adnane és professor de Dret Constitucional i subdirector del Centre Euroàrab d’Estudis Jurídics Avançats.

La cloenda de la trobada està prevista cap a les 18:30 hores i va a càrrec de la directora del Departament de Dret Constitucional de la Universitat, Margarita Soler, i la professora Carmen Salcedo, directora de la jornada juntament amb Luis Jimena Quesada.

Es tracta d’una activitat d’assistència gratuïta, si bé l’aforament estarà limitat a la capacitat de la sala. També es lliurarà un certificat a les persones que ho desitgen mitjançant inscripció a través del correu carmen.salcedo@uv.es

 

Data 10 de juliol de 2014 de 16:00 a 19:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Dret. Sala del Hemiciclo, 1P20, Joaquín Tomás Villaroya, 1er piso Edificio Departamental .

 
Organitza

Departament de Dret Constitucional de la Facultat de Dret.Universitat de Valencia.

 

Contacta carmen.salcedo@uv.es

 
Més informació