Presentació del nou projecte de revista econòmica elaborada per estudiants de la Facultat d'Economia de la Universitat de València

 

Dimecres 23 de maig presentem "Economia 21", el nou projecte de revista econòmica que hem preparat un grup d'estudiants de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

La presentació comptarà amb la presència de tots els estudiants que han participat en l'elaboració de la revista i amb en Vicent Soler i Marco, degà de la Facultat d'Economia.

Ens uneix la passió per l’economia com a eina d’anàlisi i resposta als problemes actuals. No compartim la unitat de visió capitalista i pensem que hi ha altres maneres d’abordar els problemes econòmics. Altres models, defugint del dogmatisme estricte i sense voler enclaustrar-nos en una ideologia concreta, que donen una resposta alternativa, i que marquen una agenda econòmica distinta.

El nostre objectiu és fonamentalment obrir un debat crític entre la comunitat universitària de la Facultat d'Economia, per tal d'enriquir la nostra formació i trobar solucions alternatives als problemes econòmics actuals

 

Data 23 de maig de 2012 de 10:00 a 12:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Saló de Graus, Facultat d'Economia

 
Organitza

Col·lectiu d'Estudiants "Economia 21".

 

Contacta joan.sanchis@uv.es