Programa VLC-Bioclínic 2016. Convocatòries i Manifestacions d'Interès

Obert el termini de presentació de manifestacions d'interès per als investigadors que necessiten trobar el soci més adequat

 

A causa de l'enorme interès suscitat arran del llançament del Programa VLC-BIOCLINIC, amb l’objectiu de fomentar accions col·laboratives de recerca traslacional i de transferència de coneixement entre investigadors/professionals de la Universitat de València i la Fundació per a la Recerca de l'Hospital Clínic Universitari de València-Institut de Recerca Sanitària (INCLIVA), aquest any ambdues institucions han decidit donar continuïtat al Programa VLC-BIOCLINIC mitjançant el finançament tant d'activitats preparatòries com de projectes de desenvolupament que ja disposen de resultats preliminars contrastats i amb potencial de transferència.

Accions del Programa VLC-BIOCLINIC 2016

Després de l'èxit de participació el passat any, amb la generació de nombroses noves col·laboracions entre investigadors i clínics, ambdues entitats han acordat publicar novament el:

Subprograma A. Ajudes per a la realització d’accions exploratòries per a la formulació nous projectes d'innovació en cooperació UV-INCLIVA, amb un pressupost total de 40.000 € i en la qual es finançaran accions preparatòries de nous projectes, fins a un màxim de 4.000€/proposta.

Subprograma B. Ajudes per a la realització de projectes col·laboratius innovadors, basats en uns resultats o experiències preliminars ja contrastats i que mostren potencial de transferència al sistema de salut, amb un pressupost total de 40.000 € i es podrà finançar fins a un màxim de 10.000 €/proposta.

La Convocatòria de tots dos subprogrames està prevista per al dia 15 de juny de 2016.

Termini presentació de manifestacions d'interès per a la cerca de socis

Amb l'objectiu de trobar el soci més adequat en l'altra entitat, s'obri un termini de presentació de Manifestacions d'Interès, del 31 de maig al 14 de juny de 2016, tots dos inclusivament.

Els investigadors/professionals d'ambdues entitats, les propostes dels quals requereixen d'un soci en l'altra entitat, podran emplenar les seues Manifestacions d'Interès mitjançant la pàgina web http://vlc-bioclinic.es/propuestas/ descrivint breument la idea i el perfil de soci que es necessita.

Així mateix, es podran consultar les idees publicades que cerquen soci en l'altra institució en www.vlc-bioclinic.es/busqueda-socios/

Amb les manifestacions rebudes, des de l’OTRI, es farà una cerca entre els investigadors/professionals d'ambdues entitats i es proporcionaran les dades de contacte dels possibles socis.

 

Període de l'esdevenimentDe 31 de maig de 2016 a 14 de juny de 2016. Tots els dies de 08:00 a 22:00.

 
 
Lloc de realització

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica

 
Organitza

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica. Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI).

www.uv.es/otri

 

Contacta vlc-bioclinic@uv.es

 
Més informació