Inauguració 23 de novembre, a les 11'30 h. Centre Cultural Caixa Ontinyent

 

La Universitat de València presenta la quinta edició de la Universitat d´Hivern d´Ontinyent (UHO), fruit de l'estreta col·laboració entre l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Campus Ontinyent i l’ADEIT.

Aquestes jornades són punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Ontinyent i el seu entorn pròxim al llarg de tota una setmana. Es tracta de quatre mòduls formatius, impartits de forma gratuïta, que compten amb la participació de les facultats d'Economia, Magisteri i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, així com l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA).

La UHO constitueix una acció acadèmica més del Campus d´Ontinyent a la ciutat i la seua comarca. La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat valencians, impulsa una nova iniciativa lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement.

 

Període de l'esdevenimentDe 19 de novembre de 2015 a 27 de novembre de 2015. Tots els dies de 15:00 a 22:00.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural de Caixa Ontinyent, C/ Gomis, 3 46870 Ontinyent

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col.laboració de l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Campus Ontinyent i l’ADEIT..

projeccio@uv.es

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació