Imatge de l'obra
With the Beatles

L'artista plàstic Toni Colomina rendix homenatge a The Beatles en la seua exposició pictoricoescultòrica.

 

L'artista plàstic Toni Colomina rendix homenatge a The Beatles en la seua exposició pictoricoescultòrica que inaugurarà este divendres, 15 de febrer, en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València (Avinguda Tarongers, 4). La mostra porta per títol WITH THE BEATLES i presenta els últims treballs de l'artista dins del seu peculiar estil “pop canalla”.

Encara que la trajectòria artística de The Beatles s'origina diversos anys arrere, és en 1963, amb la gravació dels seus dos primers àlbums, quan la beatlemanía comença a emergir entre els seus seguidors. Així, este 2013 es postula com l´any del cinquantenari de l'aparició de la més important expressió musical de condició pop.

Este fenomen, embriagador de masses i inspirador de corrents artístics posteriors, ha merescut complida consideració per part de Colomina per posicionar-se com una de les manifestacions més influents de la segona mitat del XX. John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr, el quartet de Liverpool, podrien considerar-se en este sentit com l'encarnació dels ideals d'avantguarda, capaços com van ser d'estendre la seua influència en les revolucions socials i culturals succeïdes especialment des de la dècada dels anys 60´.

WITH THE BEATLES la conformen una dotzena de peces, entre pintures, algunes d’elles de gran format, i múltiples escultòrics en cartó-pedra. Prenent com a referència els temes que conformen la trajectòria musical i vital de The Beatles, les seues lletres, les seues melodies, eurítmies i correspondències, però també les seues vivències, anècdotes i declaracions, Colomina establix una sèrie d’obres que contenen les peculiaritats de cada cançó o manifestacions dels seus protagonistes i les evocacions que provoquen a l’oient, en este cas espectador.

- Inauguració: divendres 15 de febrer de 2013, 19:30 h.

- Lloc: Facultat de Ciències Sociales, Universitat de València (Avinguda Tarongers, 4b)

- Exposició: del 15 de febrero fins al 27 de març, de dilluns a divendres, de 08:00 a 21:00 h.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 15 de febrer de 2013 de 19:30 a 22:00. Divendres.
  • De 18 de febrer de 2013 a 27 de març de 2013. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 08:00 a 21:00.
 
 
Lloc de realització

Sala d'Exposicions de la Facultat de Ciències Socials

 
Organitza
 

Contacta Vicent.Claramunt@uv.es