Adela Cortina obri la dinovena edició del Programa Conèixer

Participants en la inauguració del programa Conèixer.

Aquest dijous, 29 de gener, l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia acull la XIX Jornada d’Informació per a orientadors, equips de direcció i professorat dels centres d’ensenyament secundari. El rector, Esteban Morcillo, i el delegat del rector per a Estudiants, Daniel González, han inaugurat la sessió. Adela Cortina, professora del departament de Filosofia del Dret, Moral i Política de la Universitat de València i Premi Nacional d’Assaig 2014, ha estat l’encarregada d’impartir la conferència ‘Educar èticament en el pluralisme i la ciutadania democràtica’.

Tot seguit, Dino Salinas, professor del departament de Didàctica i Organització Escolar i vicedegà de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, ha oferit la segona conferència “A propòsit dels millors estudiants universitaris”. La Jornada continua amb la intervenció de la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística  de la Universitat de València, Isabel Vázquez, que comentarà les novetats en l’accés i l’oferta de graus per al curs 2015-2016. Per a finalitzar hi haurà dues presentacions, la primera sobre el gènere en la ciència i l’enginyeria, a càrrec d’una membre de la Comissió de Polítiques d’Igualtat, i la segona sobre el nou portal d’eixides professionals de l’OPAL (Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral), ambdós de la Universitat.
 
Enguany, la Jornada d’Informació coincideix amb la celebració del Saló d’Orientació Universitària Unitour, on la Universitat també participa. D’altra banda, els dies 17, 18 i 19 de febrer tindran lloc les Visites als centres i serveis de la Universitat, l’acció del programa Conèixer que aglutina més públic. En l’edició passada foren més d’11.000 estudiants de batxillerat i de cicle formatiu de grau superior els qui es repartiren pels 18 centres de la Universitat. 
 
Conèixer és una iniciativa de comunicació adreçada als futurs universitaris i a les seues famílies, que s’organitza des del Delegació per a Estudiants, mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb l’objectiu de mostrar l’oferta formativa i els serveis de la Universitat de València. 
 
Per a les diverses activitats d’aquest programa, el Sedi elabora i distribueix la Guia de Graus –amb els plans d’estudi de la Universitat–, i la Guia d’Accés a la Universitat de València –que inclou les notes de tall i les ponderacions. 
 
El programa de les activitats està disponible en http://www.uv.es/coneixer
 
 

Data d'actualització: 29 de de gener de 2015 13:00.

Llista de notícies