L’Agenda de la Universitat, gratis per als estudiants de primer curs de grau, de La Nau Gran i mentors

Agenda Universitària 2015.

L’Agenda de la Universitat de València per al proper curs 2015-2016 ja està disponible. Aquesta publicació, amb una tirada de 10.000 exemplars i que s’edita des del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i la Delegació per a Estudiants, es reparteix gratuïtament als estudiants de primer curs de grau en el moment de la matrícula, inclosos els de La Nau Gran, i als estudiants mentors.

L’Agenda Universitària és una eina que ajuda a planificar el temps alhora que dóna la benvinguda als nous alumnes i contribueix a la coneixença de la Universitat. A més d’un dietari i del calendari acadèmic, inclou una breu guia de la institució amb la informació més rellevant i els plànols dels campus universitaris, així com un directori de centres i serveis.
 
Qui estiga interessat a obtindre un exemplar de l’Agenda i no siga alumne de primer curs de grau o mentor, la pot comprar als punts de venda que La Tenda de la Universitat té al Campus dels Tarongers, al Centre Cultural La Nau i a la Llibreria de la Universitat del carrer Arts Gràfiques. 
 
Més informació
 
 

Data d'actualització: 25 de de juliol de 2015 07:00.

Llista de notícies