Bankia i Broseta Abogados patrocinaran la Càtedra d’Empresa Familiar de la Universitat de València

Promotors i patrocinadors de la Càtedra, amb el rector Esteban Morcillo.

L’entitat Bankia i el despatx Broseta Abogados patrocinaran a partir d’ara la Càtedra d’Empresa Familiar de la Universitat de València, que va ser creada en 2006, impulsada per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), l’Escola d’Empresaris (EDEM), l’Institut d’Empresa Familiar (IEF) i l’Institut Valencià per a l’Estudi de l’Empresa Familiar (IVEFA).

El Rectorat de la Universitat ha acollit aquest dilluns un acte per a formalitzar el patrocini de la Càtedra, que sempre ha comptat amb el suport de Broseta Abogados, i al que s’incorpora Bankia a partir d’ara. A l’acte han assistit, per part de la Universitat, el rector Esteban Morcillo; Guillermo Palao, vicerector d’Internacionalització i Cooperació; Cessar Camisón, director de la Càtedra; Vicent Soler, degà de la Facultat d’Economia; i Jesús Olavarria, director del Departament de Dret Mercantil. Per part dels patrocinadors i promotors, han estat presents José María Martínez, director Territorial de Bankia; Diego Lorente, director general d’AVE; Hortensia Roig, secretària general d’EDEM; Alejandro Ríos, de Broseta Abogados; i José Bernardo Noblejas, d’IVEFA.
 
En la seua intervenció, Esteban Morcillo ha agraït a patrocinadors i promotors el suport a aquesta iniciativa que posa en contacte l’àmbit acadèmic amb el teixit industrial valencià, format majoritàriament per empreses familiars, tal com ha ratificat César Camisón.
 
Per la seua banda, José María Martínez ha explicat que en l’ADN de Bankia està el suport a l’empresa familiar, així com el seu caràcter valencià. I ha afegit que prefereixen invertir en iniciatives, com la Càtedra, que posseeixen “sostenibilitat en el temps”. 
 
La Càtedra d'empresa Familiar es defineix com un espai de trobada i intercanvi de coneixement entre membres de la comunitat universitària i empresaris i professionals que treballen en l'àmbit de l'empresa familiar valenciana (AVE; EDEM) i organitzacions d'àmbit nacional i supranacional especialitzats en l'estudi de l'empresa familiar (IEF).
 
L'objectiu d'aquesta càtedra és la recerca i la docència de la problemàtica i les perspectives de futur de l'empresa familiar. La col·laboració entre les institucions impulsores pretén fomentar l’intercanvi d'informació i coneixements en l'àmbit propi de les seues activitats, el desenvolupament d'activitats conjuntes d'estudi, la recerca, la formació i l'organització d'espais de trobada entre acadèmics, empresaris i estudiants.
 

Data d'actualització: 4 de de maig de 2015 13:47.

Llista de notícies