La Càtedra Ciutat de València convoca un concurs d’idees sobre aplicació de TIC al sector agroalimentari

Imatge del concurs.

Ha sigut convocat el primer concurs d’idees Càtedra Ciutat de València, promogut per la Universitat de València i la Fundació InnDEA, dirigit a estudiants de grau, postgrau o màster de la Universitat de València, així com a start ups, emprenedors i pimes. El tema del treball de recerca és l’aplicació de les TIC al sector agroalimentari en el context de la ciutat sostenible. El termini per a lliurar els projectes està obert fins al pròxim 15 de juny.

La Càtedra Ciutat de València de la Universitat de València, conformada a partir d’un acord de col•laboració entre la Fundació InnDEA València i la institució acadèmica, està molt interessada a explorar els camps d’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació en el sector agroalimentari, ja que entén que el triangle tecnologia, alimentació i ciutat s’articula com un dels futurs vèrtexs de la innovació productiva i social. 
 
Són objecte de reflexió, doncs, els processos de producció, de mesurament de referència, de geolocalització i de control que conjuminen la perspectiva urbana amb la social i l’econòmica.
 
Per a la Càtedra Ciutat de València, el sector de la’agroalimentació constitueix un dels camps de major interés on es pot materialitzar aquesta convergència de factors per a benefici de tota la ciutadania, creant així una ciutat sostenible, intel•ligent, innovadora, conscient dels seus reptes i de la importància de l’entorn alimentari, agrícola i natural on es desenvolupa.
 
Per aquest motiu convoca el primer concurs d’idees de la Càtedra en dues categories: una primera dirigida a start ups, emprenedors i pimes; i una segona, a estudiants de la Universitat de València matriculats en un grau, postgrau o màster.
 
L’Exposició Universal de Milà, Expo Milano 2015, és l’esdeveniment de majors dimensions organitzat sobre el tema de l’alimentació i la nutrició. És per açò que el premi a la primera categoria consistirà en un viatge a l’Expo de Milà, mentre que el premiat en la segona categoria rebrà una tableta.
 
El període d’inscripció i lliurament dels treballs està obert fins al pròxim 15 de juny. Els projectes s’enviaran per correu electrònic a l’adreça vicerec.participacio.projeccio@uv.es
 
+Inf i bases completes
 

Data d'actualització: 25 de de maig de 2015 07:00.

Llista de notícies