Les cinc universitats valencianes, amb el concurs de narrativa curta del Premi Sambori

Sambori

Les cinc universitats públiques valencianes se sumen a la convocatòria del catorzé Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià, Premi Sambori 2017. El concurs està adreçat a estudiantat de les universitats públiques valencianes. El jurat concedirà tres premis principals de 1.000, 750 i 500 euros. El termini per a presentar les obres serà el 5 de març de 2017.

La Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Miguel Hernández d’Elx participen en aquesta proposta com a part de les seues polítiques de foment del plurilingüisme i la cultura autòctona. 

El jurat concedirà tres premis principals: el primer, dotat amb 1000 euros; el segon, amb 750 euros, i el tercer, amb 500 euros. En el cas d’haver-hi accèssits, aquests es dotaran amb 250 euros cadascun. 

Els relats guanyadors i accèssits es publicaran dins de la col·lecció ‘Arc de Sant Martí’ que edita la Fundació Sambori i a la mateixa web.

Tota la información de les bases i el testimoni de la guanyadora del darrer any, Úrsula Vacelebri Lloret, de la Universitat d’Alacant, es poden trobar a: https://s.ua.es/iqo0
 

Data d'actualització: 17 de de febrer de 2017 13:31.

Llista de notícies