La Conferència de Rectors condemna la violència masclista

Imatge d'una concentració davant de les portes de Rectorat convocada fa uns dies

Membres de la comunitat universitària s'han concentrat aquest migdia a les portes dels centres de la Universitat de València per a condemnar els actes de violència contra les dones. El Consell de Direcció de la Universitat, en coordinació amb Vicepresidència de la Generalitat, havia fet una crida a la participació de la comunitat universitària perquè es concentrara per a manifestar el seu rebuig als assassinats i actes masclistes. La Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes (CRUPV) han emés un comunicat de condemna contra la violència masclista.

La Universitat de València havia convocat a guardar un minut de silenci per a mostrar el rebuig de la comunitat universitària a la violència masclista. Arran dels assassinats produïts els últims dies el món universitari manifesta el seu rebuig a aquests lamentables esdeveniments.

La Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes ha emés aquest comunicat contra la violència masclista:

La comunitat universitària del sistema públic valencià condemna pública i rotundament la violència que s'exerceix contra les dones. Davant la mort de cinc dones produïdes aquesta setmana al nostre país, 16 en el que va d'any, la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes, CRUPV, manifesta la seua repulsa a la violència masclista. Per açò, exigim a les autoritats competents mesures eficients que contribuïsquen a eradicar aquest tipus de violència que com a sistema universitari condemnem.

Així mateix, ens unim al dolor de les seues famílies i persones pròximes.

 

Data d'actualització: 23 de de febrer de 2017 11:06.

Llista de notícies