Convocada la presentació de projectes per a facilitar la transferència de coneixement a l’entorn socioeconòmic

Logo de l'OTRI.

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica ha publicat la Convocatòria Valoritza i Transfereix 2015 per al desenvolupament de projectes amb la finalitat de millorar les oportunitats d’explotació dels resultats d’investigació generats a la Universitat de València, promoure el desenvolupament i la maduració d’aquests resultats, i facilitar la seua transferència a l’entorn socioeconòmic.

En relació amb la preparació dels projectes, l’òrgan convocant realitza les següents recomanacions:
 
1- Revisió detinguda de la convocatòria i les Preguntes més Freqüents (FAQs) que han estat preparades sobre la convocatòria per tal d’afavorir la participació i facilitar suport i assessorament en la preparació de les propostes, amb la finalitat de poder valorar si les diferents propostes de projectes s’ajusten o no al perfil de la convocatòria. 
 
Prèviament a la presentació de qualsevol projecte, es recomana que les persones interessades es posen en contacte amb l’OTRI, sent també aconsellable que s’hi remeta un breu resum de la proposta per correu electrònic. Ja que el termini de la convocatòria finalitza el proper 26 de juliol, cal que s’envie el resum abans del 6 de juliol.
 
El resum ha de contindre l’objectiu que es pretén obtindre com a resultat del projecte de prova de concepte i el resultat d’investigació de partida sobre el qual es fonamenta la proposta del projecte, així com l’escenari on ha sigut generat aquest resultat d’investigació, com per exemple:
 
a) En el marc d’un projecte propi del grup investigador amb finançament públic.
b) En el marc d’un projecte col·laboratiu amb altres entitats i amb finançament públic.
c) En el marc d’un contracte amb empreses o altres entitats, mitjançant finançament privat.
 
2- Que en el cas que el projecte es base en resultats en cotitularitat amb una altra entitat, es contacte amb l’OTRI immediatament per a regular l’acord entre les parts.
 
Des de l’OTRI s’hi assignarà un tècnic perquè oriente i ajude els aspirants en la preparació de la sol·licitud, en especial en els apartats relatius al potencial de mercat i de transferència, i si escau, per a regular la participació en la cotitularitat dels resultats.
 
El termini de presentació de sol·licituds està vigent del 27 de juny al 26 de juliol de 2015.
 
+Info:
Telèfon OTRI: 96 386 40 44
Correu OTRI: otri@uv.es
Convocatòria i FAQs
 
 

Data d'actualització: 30 de de juny de 2015 11:58.

Llista de notícies